Внесення змін у Закон України «Про рекламу»

Внесення змін у Закон України «Про рекламу»

Нещодавно у комітетах ВР України почали обговорення законопроекту 4212, що передбачає внесення низки змін у Закон України «Про рекламу». Хочемо оприлюднити нашу позицію що до цього законопроету, та опублікувати наше звернення до відповідного комітету у ВРУ. ( текст звернення )
03.06.2021
Наша безпека

Наша безпека

Як запастися продуктами, не наражаючись на небезпеку?

ТОВ «ВОЛИНЬТАБАК» має 28 торгових точок у Луцьку, а загалом їх на території Волинської, Львівської, Чернівецької, Хмельницької, Житомирської та Рівненської областей понад 250. Підприємство змінило напрям своєї діяльності у зв’язку із ситуацією, що склалася через поширення коронавірусної інфекції.

06.04.2020
Програма «Знай свого контрагента»

Програма «Знай свого контрагента»

Мета створення програми є розроблення та впровадження ефективної системи внутрішнього контролю, умовами договорів, на підставі яких надаються послуги, які мають забезпечити спроможність здійснювати якісну оцінку ризиків, проведення на постійній основі моніторингу ділових відносин та фінансових операцій, що здійснюються в процесі таких відносин, також на предмет відповідності таких фінансових операцій наявній інформації про контрагента, його діяльність та ризик, уключаючи в разі необхідності інформацію про джерело коштів, пов'язаних з фінансовою(ми) операцією(ми); забезпечити актуальність отриманих документів, даних та інформації про контрагента; поглиблену перевірку контрагента в передбачених законодавством з питань запобігання легалізації кримінальних доходів/фінансування тероризму та внутрішніми документами випадках.
03.09.2019